Home for Kurds
In het jaar 2000 kreeg de oprichter van Home for Kurds het verlangen en de liefde om aan zijn eigen volk het evangelie te verkondigen. Sindsdien probeert hij samen met zijn vrouw en een ondersteunend team op elke mogelijke manier het evangelie met Koerden te delen en hen te helpen te leven met Jezus. Door de jaren heen is het werk enorm gegroeid maar de visie is nog steeds om een ‘thuis’ te bieden aan Koerden waar ze liefde, eenheid, vrede en genezing mogen ervaren van God.

Vanuit een kerkgebouw in Rotterdam-Zuid worden alle activiteiten van Home for Kurds in Nederland en in Koerdistan aangestuurd en verricht. Via persoonlijk contact, kerkdiensten, social media, vertaalprojecten en Bijbelstudiemateriaal delen we het evangelie met Koerden en bemoedigen we onze Koerdische broeders en zusters wereldwijd.

Het is een zegen om te zien hoe God Zijn koninkrijk bouwt onder dit prachtige volk. Home for Kurds heeft door de jaren heen veel mogen zaaien maar er is nog ontzettend veel werk te doen! Bidt u mee dat steeds meer Koerden Hem mogen gaan kennen en Hem trouw zullen gaan volgen?
Als u meer wilt weten over de bediening van Home for Kurds en hoe u het werk kunt ondersteunen, neem dan een kijkje op de website www.homeforkurds.nl of neem contact op met mij.

Hartelijke groet,
Yvonne Spronk (06-48780188)